Unkategorisiert
Opskrifter uden sukker
Oplev vores SteviaSweet-produkter
At nippe med en god fornemmelse – intet problem med SteviaSweet-produkter. I stedet for sukker bruger vi steviolglykosid, der udvindes af steviaplanten, som sødemiddel. Det betyder, at du kan bruge vores sukkererstatning på samme måde, som du er vant til at bruge almindeligt sukker.
Den største fordel ved steviolglykosid er, at det ikke indeholder kalorier. Du sparer kalorier hver dag, hvilket har en positiv effekt på din vægt. Sammenlignet med sukker er stevia desuden mere skånsomt for tænderne og har ingen effekt på blodsukkeret. Selv diabetikere, veganere og folk på en low-carb-diæt kan nyde vores produkter uden at tøve.
Er bagning din passion? Glem ikke at prøve vores Stevia Sweet-pulver eller vores Crystal-krystallinske produkt. Med vores enkle og nemme bageopskrifter kan du skabe sofistikerede kager og lækkerier på ingen tid, uden at fortryde, som også kan være velegnede til diabetikere. Du kan selvfølgelig også bruge vores sukkererstatninger til dine helt egne kreationer inden for bagning eller madlavning. Lad dig inspirere af vores opskrifter. Hvad med for eksempel hjemmelavede og 100 % sukkerfri energibarer? Eller en frugtig pæretærte uden sukker? Som gave eller til dig selv kan du også bage luftige og lækre chocolate chip cookies på ingen tid med vores gennemtestede opskrift.
For hver opskrift finder du en liste over alle de ingredienser, der er nødvendige, en detaljeret beskrivelse af tilberedningen og næringsværdierne og tilberedningstiden for den færdige opskrift på et øjeblik. Du kan også klikke på de produkter, vi bruger, og få forskellige muligheder for at dele, sende og printe opskriften direkte.
I vores guideartikler finder du masser af spændende information om stevia. Hvis du vil i gang med steviaverdenen, anbefaler vi vores lærerige artikel om “Hvad er stevia?”. Hvis du har yderligere spørgsmål, har vi allerede besvaret mange af dem på vores FAQ-side, men vi er altid klar til at besvare dem personligt. Du er velkommen til at kontakte vores eksperter via e-mail.