Julecookies med hasselnødder uden sukker

15 min.
88 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Juledessert fra Frankrig: Forkæl dine nærmeste med Bûche de Noël, en lækker roulade af chokolade, tyttebær og mascarpone.

Næringsværdi Per portion

88
kcal
372
kj
1.5
Protein
5
Kulhydrater
7
Fedt
19
kcal besparelse i sukker

Pisk smørret luftigt. Tilsæt ægget, som har stuetemperatur, og pisk det godt. Bland malede hasselnødder, bagepulver og krydderier i og vend det forsigtigt i den luftige masse. Lad dejen hvile på køl i ca. 30 minutter.

Opvarm ovnen til 175 °C.

Del dejen i to og rul dem ud til to pølser. Skær hver dejpølse i 16 lige store stykker. Form stykkerne til kugler. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem et let tryk, så de bliver flade. Tryk en hel hasselnød ned i midten af hver kugle.

Bages på midterste rille i ovnen i ca. 12-15 minutter.

Back

200 g smør
1 1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
1 æg
3 dl hvidt mel
1/2 dl malede hasselnødder
1 tsk bagepulver
1 1/2 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1/4 tsk stødt nellike

Til servering

32 hasselnødder
Back