FAQ

Filtrer efter kategori

Alle kategorier

Hvilke forskellige slags SteviaSweet-produkter er der?

SteviaSweet findes som Crystal, pulver, i tabletform eller flydende med agave.

Ligemeget hvilken mad eller drikke du vil søde, er SteviaSweet det passende produkt. For eksempel SteviaSweet Crystal, som giver din varme drik den ønskede sødme, der kan bruges som strøelse over dine frugter eller cornflakes om morgenen, og takket være sin varmestabilitet kan anvendes til at bage med i stedet for sukker. SteviaSweet også fås som tabletter – let at dosere og perfekt til kaffe eller te. SteviaSweet flydende med agave opløses hurtigt og passer derfor til varme og kolde drikke som smoothies eller ice tea, men kan også anvendes til cremede desserter, til varme madretter eller til bagning. SteviaSweet Drys-Let har lignende kvalitet som SteviaSweet Crystal, men SteviaSweet Crystal egner sig bedre til bagning.

Hvor bliver SteviaSweet-produkter fremstillet?

 Alle vores SteviaSweet-produkter bliver fremstillet i Schweiz*.

Vores SteviaSweet-produkter fremstilles med stor omhu på moderne produktionsfaciliteter i Schweiz. Naturligvis under højeste kvalitetskrav og overholdelse af de schweiziske kvalitetsstandarder. Herfra eksporterer vi i dag SteviaSweet til mere end 50 lande og det bliver flere år for år.

*Med undtagelse af SteviaSweet Drys-Let glasset forpakningen, som kræver en speciel produktionsmetode. Glasset produceres derfor i Frankrig, men det er udviklet i Schweiz.

Hvordan smager SteviaSweet?

SteviaSweet smager sukkersødt – helt uden krystalsukker.

Steviolglycosid – det sødestof, som anvendes i SteviaSweet – stammer fra en anden plante end sukker og har derfor også en lidt anden smag. Men hvis det tilføjes mad og drikke, dannes en lignende, velsmagende sødme – som den fra sukker – men uden uønskede kalorier. I modsætning til mange andre sødestoffer har SteviaSweet ingen bitter eftersmag.

Hvordan kan SteviaSweet understøtte vægttab og en sund livsstil?

Med SteviaSweet i stedet for sukker kan du fortsat nyde søde sager uden de uønskede kalorier.

Hver teske sukker i din kaffe, hver teske sukker, som du strøer over din müsli, hver teske sukker, som du anvender i kage og småkager, indeholder 16,7 kcal eller 70 kj. En portion SteviaSweet giver den samme sødme som en teske sukker, men har ingen kalorier. Hvis du erstatter bare fire til fem teskeer sukker om dagen med SteviaSweet, sparer du over 500 kcal om ugen. SteviaSweet kan understøtte dig i vægttab og i at holde vægten – helt enkelt ved at du integrerer SteviaSweet i din hverdagskost.

Kan jeg anvende SteviaSweet til at lave sukkerfri mad og til sukkerfri bagning?

SteviaSweet produkter egner sig perfekt til det kaloriefattige køkken.

SteviaSweet produkter er sukkerfrie og varmestabile. Det betyder, at de beholder deres sødeevne selv under høje temperaturer, f.eks. i desserter, der er bagt i ovnen. SteviaSweet krystal og flydende SteviaSweet med agave danner den ideelle sukkererstatning til næsten alle dine mad- og bagekreationer. Men SteviaSweet karamelliserer ikke på samme måde som sukker, derfor skal ingredienserne i mange opskrifter tilpasses. SteviaSweet egner sig også fremragende til kolde desserter. Følg derfor vores anbefaling på produktpakningerne, når det anvendes i stedet for sukker. Du kan finde mad- og bageinspirationer til kaloriereducerede lækkerier i vores opskriftssamling Opskriftssamling på vores hjemmeside.

Hvorfor skulle jeg anvende SteviaSweet for at reducere mit sukkerforbrug?

SteviaSweet er et velsmagende alternativ til sukker, og en nem måde at spare kalorier på i hverdagen.

SteviaSweet-produkter muliggør en klog, ny måde på at nyde søde drikke og mad uden at indtage uønskede kalorier. Ligemeget om du vil tabe dig, holde din vægt eller vil reducere dit sukkerforbrug, så kan SteviaSweet hjælpe dig med at opnå dit mål. Udskift derfor sukker med SteviaSweet og sød dine varme drikke, smoothies, morgenmadsprodukter, frugtskål etc. som sædvanligt, men uden yderligere kalorier.

Hvor meget SteviaSweet skal jeg spise dagligt for en afbalanceret ernæring?

Du kan uden betænkeligheder udskifte hele dit sukkerforbrug med SteviaSweet.

Du kan uden betænkeligheder udskifte al det sukker, som du normalt ville blande i dit mad eller i dine drikke. Selvom SteviaSweet ikke indebærer helbredsrisici, anbefaler vi for en afbalanceret ernæring ikke at indtage mere end 50 portioner om dagen. Men det er faktisk rigeligt og ville svare til, at du dagligt blandede 50 teskefulde sukker i din mad og drikke. Også børn kan bruge SteviaSweet helt uden risiko. Alligevel anbefaler vi, at SteviaSweet kun gives til børn over 3 år, da yngre børn og babyer har et andet ernæringsbehov end børn over 3 år og voksne.

Må SteviaSweet anvendes af gravide og mødre, der ammer?

Alle SteviaSweet produkter kan uden betænkeligheder anvendes af gravide og mødre, der ammer.

Gravide og mødre, der ammer, kan uden betænkeligheder anvende SteviaSweet i stedet for sukker. En kvindes ernæringsbehov ændrer sig, når hun er gravid eller ammer, derfor er det vigtigt, at sørge for, at det daglige kaloriebehov er dækket af andre fødevarer. Følg din læges anvisninger.

Er SteviaSweet-produkter egnede til vegetarer og veganere?

SteviaSweet-produkter indeholder ingen animalske indholdsstoffer

SteviaSweet-produkter indeholder hverken kød, fisk, mælkeprodukter eller æg og er dermed egnede til vegetarer og veganere.