Paeretaerte

20 min.
193 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Se frem til en eftermiddag med søde fristelser: Prøv vores lækre opskrift til en Tarte Tatin med pærer, et strejf af ingefær og kanel!

Næringsværdi Per portion

193
kcal
809
kj
2
Protein
18
Kulhydrater
13
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Lad dejen blive blød. Forvarm ovnen til 225 °C.

Skræl pærerne og skær dem i både. Smelt smørret på en ovnfast pande med tyk bund (Ø 22 cm). Tilsæt ingefær og kanel. Læg pærebådene vifteformet på panden. Opvarm panden og brun pærerne i ca. 10 minutter. Strø SteviaSweet Drys-Let hen over pærerne.
 
Læg dejen på en overflade drysset med mel og rul den ud til en cirkel, som er stor nok til at dække pærerne. Læg dejen på pærerne og tryk den let ned. Bag den på midterste skinne i ca. 30-40 minutter, indtil dejen er gylden og hævet. Tag panden ud af ovnen og lad den køle af i nogle minutter. Løsn tærten af pandekanten ved hjælp af en spartel. 

Læg en stor tallerken ovenpå panden og hæld tærten over på tallerknen i en hurtig håndevending.

Back

200 g butterdej
2 store pærer
2 spsk smør
1/2 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
Back