Kanelsnegle uden sukker

15 min.
424 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Brug lidt tid og bag med kærlighed: Sådan bliver vores kanelsnegle helt perfekte. ✔︎ sødet med Stevia ✔︎

Næringsværdi Per portion

424
kcal
1017
kj
5.5
Protein
22.5
Kulhydrater
14.5
Fedt
27
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Bland mælk (42 °C), æg og krydderier. Bland de tørre ingredienser med tørgæren. Tilsæt væsken og rør sammen til en glat og smidig dej. Tilsæt til sidst det smeltede smør.
  2. Dæk dejen til med et viskestykke og lad den hæve et varmt sted i cirka 15 minutter.
  3. Til fyldet: Bland kanal, SteviaSweet Drys-let og hvedemel med det stuevarme smør.
  4. Læg den hævede dej på en meldrysset overflade. Rul dejen ud til en ca. 5 mm tyk firkant. Fordel fyldet tyndt og ensartet på dejen.
  5. Fold en tredjedel af dejen fra den øverste kant ind mod midten, læg derefter den nederste kant over dejen til den øverste kant. Dejen har nu tre lag.
  6. Skær i ca. 3 cm brede strimler med en pizzaskærer eller en skarp kniv. Strimlerne lægges med snitfladen nedefter, så kanelsnoningen ses. Tryk enderne lidt ind, så de ikke kan åbne sig i ovnen. Lad kanelsneglene hæve et beskyttet sted under et viskestykke ca. 45 minutter eller indtil de er blevet dobbelt så store.
  7. Pensl kanelsneglene med æg og drys med mandelstykker. Bages på midterste rille i ovnen ved 225 °C i ca. 10-15 minutter.
Back

Ingredienser til 16 stykker

2 1/2 dl mælk
1 æg
7 dl hvedemel
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
2 tsk kardemomme
1/4 tsk salt
1 pose tørgær
1 dl smeltet smør

Fyld

1 spsk kanel
1 dl  SteviaSweet Drys-Let
1 spsk hvedemel
150 g smør (stuetemperatur)

Til pensling og som pynt

1 æg
Mandelsplinter
Back