Yoghurt panna cotta med vandmelon- og jordbærsalat

Panna cotta
1 dl | fløde (38%) |
2 dl | mælk |
40 g | SteviaSweet Crystal |
2 | blade husblas |
200 g | tyrkisk yoghurt (10%) |
Vandmelon-jordbærsalat
100 g | vandmelon |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
100 g | friske jordbær |
10 | store mynteblade |
Husblas opblødes i en skål med koldt vand. Kom fløde, mælk og SteviaSweet Crystal i en saucepande og bring i kog. Tryk vandet af husblassen, og tilsæt dem den varme væske. Lad hvile i 10 minutter. Bland yoghurten i. Rør rundt til blandingen er jævn og hæld den i panna cotta-forme eller glas. Dæk med plastikfolie og lad hvile i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over.
Tilbered vandmelon-jordbærsalaten lige inden servering. Skræl vandmelonen og fjern stilken fra jordbærrene. Begge skæres i små, lige store stykker. Hak myntebladene og tilføj dem til salaten sammen med SteviaSweet Crystal. Kom lidt af salaten oven på panna cottaen.
Næringsværdi Per portion
174 | kcal |
731 | kJ |
6 | Protein i g |
9.5 | Kulhydrater i g |
13 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |