Yoghurt panna cotta med vandmelon- og jordbærsalat

20 min.
174 kcal
SteviaSweet Crystal

Vandmelon møder jordbær, og dette vinderteam møder en lækker panna cotta med yoghurt – en forfriskende afslutning på måltidet.

Næringsværdi Per portion

174
kcal
731
kj
6
Protein
9.5
Kulhydrater
13
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Husblas opblødes i en skål med koldt vand. Kom fløde, mælk og SteviaSweet Crystal i en saucepande og bring i kog. Tryk vandet af husblassen, og tilsæt dem den varme væske. Lad hvile i 10 minutter. Bland yoghurten i. Rør rundt til blandingen er jævn og hæld den i panna cotta-forme eller glas. Dæk med plastikfolie og lad hvile i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over.
 
Tilbered vandmelon-jordbærsalaten lige inden servering. Skræl vandmelonen og fjern stilken fra jordbærrene. Begge skæres i små, lige store stykker. Hak myntebladene og tilføj dem til salaten sammen med SteviaSweet Crystal. Kom lidt af salaten oven på panna cottaen.

Back

Panna cotta

1 dl fløde (38%)
2 dl mælk
40 g SteviaSweet Crystal
2 blade husblas
200 g tyrkisk yoghurt (10%)

Vandmelon-jordbærsalat

100 g vandmelon
1 tsk SteviaSweet Crystal
100 g friske jordbær
10 store mynteblade
Back