Yoghurt panna cotta med vandmelon- og jordbærsalat
Vandmelon møder jordbær, og dette vinderteam møder en lækker panna cotta med yoghurt – en forfriskende afslutning på måltidet.
Næringsværdi Per portion
174
kcal
731
kj
6
Protein
9.5
Kulhydrater
13
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Husblas opblødes i en skål med koldt vand. Kom fløde, mælk og SteviaSweet Crystal i en saucepande og bring i kog.
- Tryk vandet af husblassen, og tilsæt dem den varme væske. Lad hvile i 10 minutter. Bland yoghurten i. Rør rundt til blandingen er jævn og hæld den i panna cotta-forme eller glas. Dæk med plastikfolie og lad hvile i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over.
- Tilbered vandmelon-jordbærsalaten lige inden servering. Skræl vandmelonen og fjern stilken fra jordbærrene. Begge skæres i små, lige store stykker. Hak myntebladene og tilføj dem til salaten sammen med SteviaSweet Crystal. Kom lidt af salaten oven på panna cottaen.
Ingredienser til 4 portioner
Panna cotta
1 dl | fløde (38%) |
2 dl | mælk |
40 g | SteviaSweet Crystal |
2 | blade husblas |
200 g | tyrkisk yoghurt (10%) |
Vandmelon-jordbærsalat
100 g | vandmelon |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
100 g | friske jordbær |
10 | store mynteblade |