Vietnamesisk baguette uden sukker (vegansk)

15 min.
409 kcal
SteviaSweet Crystal

Vores vietnamesiske baguette sætter kulør på din samling af veganske opskrifter: Stil din sult med gode ideer, hummus og blomkål!

Næringsværdi Per portion

409
kcal
1719
kj
12
Protein
50
Kulhydrater
17.5
Fedt
61
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

 

  1. Opvarm ovnen til 225 °C.
  2. Skær blomkålen i skiver eller små buketter. Bland chilipasta, SteviaSweet Crystal og salt sammen. Vend blomkålen i krydderiblandingen og kom det hele i et ovnfast fad. Bag blomkålen på øverste rille (eller under grill) i ovnen i 10-15 minutter.
  3. Bland syltede grøntsager, risvineddike, SteviaSweet Crystal og salt sammen.
  4. Skær dit baguette ud i 4 skiver og skær hvert stykke i to halve. Smør brødet med hummus og kom syltede grøntsager og blomkål imellem. Serveres med frisk koriander og limesaft.

Ingredienser til 4 portioner

1 fuldkornsbaguette
100 g hummus
400 g blomkål
1 1/2 tsk chilipasta (Sambal Oelek)
2 spsk rapsolie
0.5 spsk SteviaSweet Crystal
1/4 tsk salt

Syltede grøntsager

150 g gulerod, hvidkål og rødkål, fintskåret
2 spsk risvineddike
2 spsk koldt vand
0.5 spsk SteviaSweet Crystal
1/4 tsk salt

Til servering

frisk koriander
limesaft