Vietnamesisk baguette uden sukker (vegansk)

1 | fuldkornsbaguette |
100 g | hummus |
400 g | blomkål |
1 1/2 tsk | chilipasta (Sambal Oelek) |
2 spsk | rapsolie |
0.5 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/4 tsk | salt |
Syltede grøntsager
150 g | gulerod, hvidkål og rødkål, fintskåret |
2 spsk | risvineddike |
2 spsk | koldt vand |
0.5 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/4 tsk | salt |
Til servering
frisk koriander | |
limesaft |
- Opvarm ovnen til 225 °C.
- Skær blomkålen i skiver eller små buketter. Bland chilipasta, SteviaSweet Crystal og salt sammen. Vend blomkålen i krydderiblandingen og kom det hele i et ovnfast fad. Bag blomkålen på øverste rille (eller under grill) i ovnen i 10-15 minutter.
- Bland syltede grøntsager, risvineddike, SteviaSweet Crystal og salt sammen.
- Skær dit baguette ud i 4 skiver og skær hvert stykke i to halve. Smør brødet med hummus og kom syltede grøntsager og blomkål imellem. Serveres med frisk koriander og limesaft.
Næringsværdi Per portion
409 | kcal |
1719 | kJ |
12 | Protein i g |
50 | Kulhydrater i g |
17.5 | Fedt i g |
61 | kcal besparelse i sukker |