Vegan jordbærkage
Frys istället för ugn: Våra jordgubbskakor med mandel och cashewnötter tillverkas råa och gör alla veganer lyckliga. Ska vi slå vad?
Næringsværdi Per portion
365
kcal
1534
kj
14.5
Protein
19
Kulhydrater
29.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Lad cashewkernerne trække nogle timer. eller natten over i koldt vand inden forberedelsen.
- Bland malede mandler, dadler og kokosolie sammen til en krummet masse med en højhastighedsblender eller en køkkenmaskine. Tryk blandingen i en springform beklædt med bagepapir (Ø 18-20 cm).
- Blend cashewkernerne, saften og den revne skræl fra den halve citron med en blender eller en køkkenmaskine. Tilsæt jordbær, SteviaSweet Drys-Let, flydende kokosolie og salt.
- Bland grundigt så længe, indtil blandingen er cremet og glat. Tilsæt belægningen på bunden. Lad kagen fryse ned i 4-5 timer eller natten over. Tag herefter kagen ud af fryseren og løsn den fra formen. Lad den tø en smule op i køleskabet i ca. 1 time. Pynt kagen med jordbær, friske mynteblade og malede mandler.
Ingredienser til 8 portioner
Bund
100 g | malede mandler |
70 g (8-10 stk.) | tørrede dadler |
1 spsk | flydende kokosolie |
Fyld
250 g | cashewkerner |
Saft og revet | skræl fra en halv citron |
250 g | jordbær |
2 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
4 spsk | flydende kokosolie |
1/4 tsk | salt |
Til servering
100 g | jordbær |
mynteblade | |
malede mandler |