Thousand-Islands-Sauce uden sukker

2 | æg |
1 (100 g) | lille salatagurk |
200 g | græsk yoghurt (10%) |
2 spsk | tomatpuré |
1 spsk | hvidvinseddike (eller citronsaft) |
1 tsk | dijonsennep |
1 tsk | SteviaSweet Flydende |
1 tsk | salt |
1 tsk | chilisauce |
2 | forårsløg |
- Læg æggene på en pande.
- Tilsæt koldt vand, indtil æggene er dækket.
- Bring vandet i kog. Når vandet koger, skal æggene koge i 8-10 minutter. Skyl æggene i koldt vand.
- Skræl æggene og del dem i små stykker med en gaffel.
- Skær salatagurken i små tern, skær forårsløget i smalle ringe.
- Rør det hele godt sammen. Fortynd ved behov med koldt vand.
Servér som dip til friske grøntsager, grillretter, sprød salat eller burgere.
Næringsværdi Per portion
40 | kcal |
170 | kJ |
1.5 | Protein i g |
3 | Kulhydrater i g |
2.5 | Fedt i g |
25 | kcal besparelse i sukker |