Sushiskål med laks og avocado
I Japan som gæst. Forkæl dine gæster med denne fantastiske kreation af ris, laks og andre lækre ingredienser kombineret til en farverig sushiskål.
Næringsværdi Per portion
572
kcal
2400
kj
28
Protein
54
Kulhydrater
27
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Skyl risen i koldt vand, indtil vandet er klart. Kom den afdryppede ris i en gryde og tilsæt vand. Varm vandet til det koger, og kog derefter under låg i ca. 10 minutter. Sluk kogepladen og lad risen trække under låget i yderligere 10 minutter. Bland riseddike, SteviaSweet Crystal og salt i en skål. Hæld risen over i en lav skål og si eddikeblandingen i risen, bland hurtigt. Læg køkkenfilm let hen over risen, medmindre du skal bruge den med det samme.
- Fjern skin og ben fra laksen. Skær fisken i passende store terninger. Steg stykkerne i en lille smule vegetabilsk olie. Bland ingredienserne til marinaden, og læg de varme fiskestykker i for at marinere dem.
- Skær agurken og avocadoen ud, som du har lyst. Rist sesamfrøene hurtigt på en tør pande. Anret. Læg risen i bunden af skålen. Læg lakseterningerne og grøntsagerne oven på risen. Afslut med sesamfrø, og hvis du vil, kan du dekorere med radiser og spirer
Ingredienser til 4 portioner
Sushiris
2 dl | sushiris |
3.5 dl | vand til kogning af risen |
2 tsk | riseddike |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
1 tsk | salt |
Marineret laks
400 g | frisk laks |
vegetabilsk olie til madlavning | |
2 tsk | sojasauce |
2 tsk | riseddike |
1 tsk | sesamolie |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
2 tsk | wasabicreme |
1/2 tsk | chillicreme |
Serveres med
2 | avocadoer |
100 g | agurk |
Ristede sesamfrø | |
Radiser | |
Spirer |