Sukkerfri peanutbutter-cups (vegane)

200 g | sukkerfri mørk chokolade |
50 g | peanutbutter (creamy) |
2 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
8 | muffinforme |
- Smelt chokoladen i vandbad eller på et lavt blus i mikroovnen.
- Hæld så meget chokolade ind i muffinformene med en ske eller sprøjetepose, at bunden er dækket. Hæld ligeledes chokolade på formenes kanter.
- Lad dem blive faste i køleskabet i ca. 10 minutter.
- Tilsæt sødme til peanutbutteren med SteviaSweet Drys-Let.
- Tilsæt peanutbutter i midten af hver cup med en ske og hæld chokolade over, således at peanutbutteren er dækket.
- Lad dem blive faste i køleskabet i 30 minutter. Løsn dem fra formen og nyd dem. Opbevares køligt.
Tip: Pynt med tørrede bær eller havsalt.
Næringsværdi Per portion
169 | kcal |
711 | kJ |
2.5 | Protein i g |
14 | Kulhydrater i g |
11.5 | Fedt i g |
7 | kcal besparelse i sukker |