Sukkerfri asiatisk coleslaw

25 min.
82 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Coleslaw møder ingefær og sojasauce: Prøv denne sukkerfri asiatiske variant som tilbehør til tacos eller grillretter!

Næringsværdi Per portion

82
kcal
347
kj
3.5
Protein
12
Kulhydrater
2.5
Fedt
10
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

 

  1. Start med at lave dressingen.
  2. Pil hvidløget, skræl ingefæren og hak det hele i mindre stykker.
  3. Skær chilien ud i ringe og pres saften ud af limefrugten.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
  5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv eller en grøntsagskniv.
  6. Snit hvidkålen i strimler og forårsløgene i ringe.
  7. Hæld dressingen over grøntsagerne, pluk korianderbladene og drys dem henover.
  8. Rør det hele godt sammen og lad det stå i køleskabet og trække i en halv time.

Serveres til tacos eller grillmad.

Back

Ingredienser til 6 portioner

 
Dressing

1 fed hvidløg
1 EL ingefær
1 mellemstærk chili
1 limefrugt (saft)
2 spsk fiskesauce
2 spsk sojasauce
1 spsk sesamolie
0.5 spsk SteviaSweet Drys-Let

Salat

2 store gulerødder
1 lille hvidkål (600 g)
5 forårsløg
1 potte frisk koriander
Back