Sukkerfri asiatisk coleslaw

25 min.
82 kcal
SteviaSweet Drys-Let

 
Dressing

1 fed hvidløg
1 EL ingefær
1 mellemstærk chili
1 limefrugt (saft)
2 spsk fiskesauce
2 spsk sojasauce
1 spsk sesamolie
0.5 spsk SteviaSweet Drys-Let

Salat

2 store gulerødder
1 lille hvidkål (600 g)
5 forårsløg
1 potte frisk koriander
Back

 

  1. Start med at lave dressingen.
  2. Pil hvidløget, skræl ingefæren og hak det hele i mindre stykker.
  3. Skær chilien ud i ringe og pres saften ud af limefrugten.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
  5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv eller en grøntsagskniv.
  6. Snit hvidkålen i strimler og forårsløgene i ringe.
  7. Hæld dressingen over grøntsagerne, pluk korianderbladene og drys dem henover.
  8. Rør det hele godt sammen og lad det stå i køleskabet og trække i en halv time.

Serveres til tacos eller grillmad.

Næringsværdi Per portion

82 kcal
347 kJ
3.5 Protein i g
12 Kulhydrater i g
2.5 Fedt i g
10 kcal besparelse i sukker