Sukkerfri asiatisk coleslaw

25 min.
82 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Coleslaw møder ingefær og sojasauce: Prøv denne sukkerfri asiatiske variant som tilbehør til tacos eller grillretter!

Næringsværdi Per portion

82
kcal
347
kj
3.5
Protein
12
Kulhydrater
2.5
Fedt
10
kcal besparelse i sukker

 

  1. Start med at lave dressingen.
  2. Pil hvidløget, skræl ingefæren og hak det hele i mindre stykker.
  3. Skær chilien ud i ringe og pres saften ud af limefrugten.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
  5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv eller en grøntsagskniv.
  6. Snit hvidkålen i strimler og forårsløgene i ringe.
  7. Hæld dressingen over grøntsagerne, pluk korianderbladene og drys dem henover.
  8. Rør det hele godt sammen og lad det stå i køleskabet og trække i en halv time.

Serveres til tacos eller grillmad.

Back

 
Dressing

1 fed hvidløg
1 EL ingefær
1 mellemstærk chili
1 limefrugt (saft)
2 spsk fiskesauce
2 spsk sojasauce
1 spsk sesamolie
0.5 spsk SteviaSweet Drys-Let

Salat

2 store gulerødder
1 lille hvidkål (600 g)
5 forårsløg
1 potte frisk koriander
Back