Sukkerfri asiatisk coleslaw

Dressing
1 | fed hvidløg |
1 EL | ingefær |
1 | mellemstærk chili |
1 | limefrugt (saft) |
2 spsk | fiskesauce |
2 spsk | sojasauce |
1 spsk | sesamolie |
0.5 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
Salat
2 | store gulerødder |
1 | lille hvidkål (600 g) |
5 | forårsløg |
1 | potte frisk koriander |
- Start med at lave dressingen.
- Pil hvidløget, skræl ingefæren og hak det hele i mindre stykker.
- Skær chilien ud i ringe og pres saften ud af limefrugten.
- Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv eller en grøntsagskniv.
- Snit hvidkålen i strimler og forårsløgene i ringe.
- Hæld dressingen over grøntsagerne, pluk korianderbladene og drys dem henover.
- Rør det hele godt sammen og lad det stå i køleskabet og trække i en halv time.
Serveres til tacos eller grillmad.
Næringsværdi Per portion
82 | kcal |
347 | kJ |
3.5 | Protein i g |
12 | Kulhydrater i g |
2.5 | Fedt i g |
10 | kcal besparelse i sukker |