Sprød granola med havregryn og valnødder

3 dl | havregryn |
1 dl | klid |
1 dl | solsikkefrø |
1 dl | græskarkerner |
2 dl | valnødder |
1/4 – 1/2 dl | SteviaSweet Crystal |
1 spsk | kanel |
1 tsk | ingefær |
1 tsk | stødt vanilje |
1 dl | rapsolie |
Forvarm ovnen til 150 °C.
Hak valnødderne i mindre stykker. Bland havregryn, klid, frø, kerner, nødder, SteviaSweet Crystal og krydderier i en skål. Tilsæt rapsolie og spred det ud på en bageplade. Rist blandingen i 30-40 minutter og rør rundt af og til. Lad det køle ned og opbevar det i en dåse med låg.
Næringsværdi Per portion
231 | kcal |
970 | kJ |
6 | Protein i g |
11 | Kulhydrater i g |
17.5 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |