Småkager med chokolade og matcha

3 dl | mandelmel |
1/2 dl | hvedemel |
2 tsk | bagepulver |
2 tsk | matcha-tepulver |
1/4 tsk | salt |
1 tsk | stødt vanilje |
1/2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1/2 dl | kokosolie |
1/2 dl | mandelmælk |
1 | æg |
50 g | mørk (sukkerfri) chokolade |
Forvarm ovnen til 175 °C. Bland mel, bagepulver, matcha og krydderier sammen. Blandes godt. Hak chokoladen i små stykker.
I en anden skål blandes smeltet kokosolie, SteviaSweet Drys-Let, mandelmælk og æg. Hæld væskerne i skålen med de tørre ingredienser og bland, til klumperne er væk.
Opdel dejen i to aflange ruller. Skær begge i otte stykker og rul stykkerne til kugler. Anbring dem på en bageplade. Tryk alle kugler flade og tryk nogle chokoladeflager på hver kage. Bages i 10-12 minutter.
Næringsværdi Per portion
115 | kcal |
483 | kJ |
3.5 | Protein i g |
3.5 | Kulhydrater i g |
10 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |