Rostade ananasspett
Giv din fest et eksotisk twist: Tilbyd gæsterne ristede ananasspyde med en sauce af tyrkisk yoghurt, SteviaSweet Drys-Let og rom.
Næringsværdi Per portion
65
kcal
272
kj
1
Protein
8
Kulhydrater
3
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Bland ingredienserne til dippen godt sammen og lad dem trække i køleskabet. Skræl ananassen imens og skær den på langs i 8 fileter. Fjern den hårde stok fra fileterne og stik ananasstykkerne på spydene.
Bland SteviaSweet Drys-Let og piment på en flad tallerken. Smelt smørret på an pande. Vend herefter spydene i krydderiblandingen og steg dem grundigt på begge sider i det varme smør. Servér sammen med den kolde dip.
Ingredienser til 8 portioner
500 g | ananas, skrællede |
1/2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
2 tsk | piment, malet |
20 g | smør |
Dip
1 dl | tyrkisk yoghurt |
1 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
1 spsk | rom |