Ristede nektariner med vaniljeflødeost

4 | faste nektariner eller ferskner |
50 g | smør |
3 tsk | stødt kanel |
1 tsk | stødt ingefær |
1/2 dl |
Serveres med
200g | flødeost |
1/2 dl | piskefløde |
1/2 tsk | stødt vanilje |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
Frisk mynte |
Varm flødeosten, til den er blød, og tilsæt vanilje, SteviaSweet Crystal og fløde. Blandes, indtil blandingen bliver luftig. Stil ost- og flødeblandingen i køleskabet.
Halver nektarinerne og fjern stenen. Smelt smørret på en stegepande. Tilsæt SteviaSweet Crystal og krydderierne og kog massen. Placer nektarinhalvdelene i panden, så skærefladen vender nedad, og lad dem stege i 5 minutter.
Vend nektarinerne og lad dem stege i endnu et par minutter. Hæld frugten ud i skåle, tilsæt flødeost og pynt med frisk mynte. Serveres omgående.
Næringsværdi Per portion
358 | kcal |
1504 | kJ |
5.5 | Protein i g |
15 | Kulhydrater i g |
31 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |