Risengrød med æble og kokos uden sukker (vegansk)
Denne æble- og kokosgrød med Stevia giver dig en sund, dejlig og kaloriefattig start på morgenen. Den skal prøves!
Næringsværdi Per portion
180
kcal
755
kj
3.5
Protein
25
Kulhydrater
8
Fedt
22
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Bring æblesaft og vand i kog. Tilsæt ris.
- Skræl æblet, skær det i tern og kom dem ned til grødrisene.
- Lad risengrøden koge videre under låg i ca. 35 minutter.
- Tilsæt kokosmælk og lad det koge i yderligere 5 minutter.
- Smag risengrøden til med SteviaSweet Crystal og salt. Lad grøden køle af. Kan evt. fortyndes med æblesaft.
- Hæld risengrøden op i en skål eller i en lille portionsskål. Dryp kokosmælk henover med en ske og pynt med stødt kanel og æblestykker.
Ingredienser til 8 portioner
5 dl | æblesaft |
4 dl | vand |
2 dl | grødris |
1 stort (160 g) | æble |
1 dl | kokosmælk |
1 1/2 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | salt |
Til servering
1 dl | kokosmælk |
1 | æble |
Stødt kanel |