Red Velvet Cupcakes

45 min.
224 kcal
SteviaSweet Drys-Let

NULL

Næringsværdi Per portion

224
kcal
940
kj
5
Protein
11
Kulhydrater
18
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 175 °C.
 
Sæt muffinformene på en bageplade. Bland hvidt mel, bagepulver, vanilje og kakaopulver. Bland tykmælk og den røde fødemiddelfarve i en lille skål. Smelt smørret og pisk det cremet med æggene og SteviaSweet Drys-Let. Tilsæt skiftevis melblanding (igennem en si) og tykmælk til æggeskummet. Rør af og til rundt. Bland vineddike og natron, rør hurtigt rundt og tilsæt til dejen. Bland dejen ensartet og hæld i muffinformene. Bag på midterste skinne i ca. 15 minutter. Lad køle af.
 
Forbered glasur. Tilsæt SteviaSweet Drys-Let til Philadelphia-flødeosten. Rør ensartet sammen med håndblenderen. Tilsæt flødeost i små til portioner. Rør hele tiden videre, indtil blandingen er pisket ensartet og luftig. Hæld glasuren over muffins'ene og servér.

Ingredienser til 10portioner

75 g smør
2 æg
1 1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
2 dl hvidt mel
1/2 tsk bagepulver
1 spsk kakaopulver
1/2 tsk vaniljepulver
1 dl tykmælk
1 spsk rød
  (f.eks. Dr. Oetker)
1/2 tsk hvidvinseddike
1/2 tsk natron

Glasur 

200 g Philadelphia-flødeost
1 dl SteviaSweet Drys-Let
1/2 tsk vaniljepulver
1 dl piskefløde