Red Velvet Cupcakes
NULL
Næringsværdi Per portion
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 175 °C.
Sæt muffinformene på en bageplade. Bland hvidt mel, bagepulver, vanilje og kakaopulver. Bland tykmælk og den røde fødemiddelfarve i en lille skål. Smelt smørret og pisk det cremet med æggene og SteviaSweet Drys-Let. Tilsæt skiftevis melblanding (igennem en si) og tykmælk til æggeskummet. Rør af og til rundt. Bland vineddike og natron, rør hurtigt rundt og tilsæt til dejen. Bland dejen ensartet og hæld i muffinformene. Bag på midterste skinne i ca. 15 minutter. Lad køle af.
Forbered glasur. Tilsæt SteviaSweet Drys-Let til Philadelphia-flødeosten. Rør ensartet sammen med håndblenderen. Tilsæt flødeost i små til portioner. Rør hele tiden videre, indtil blandingen er pisket ensartet og luftig. Hæld glasuren over muffins'ene og servér.
Ingredienser til 10portioner
75 g | smør |
2 | æg |
1 1/2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
2 dl | hvidt mel |
1/2 tsk | bagepulver |
1 spsk | kakaopulver |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1 dl | tykmælk |
1 spsk | rød |
(f.eks. Dr. Oetker) | |
1/2 tsk | hvidvinseddike |
1/2 tsk | natron |
Glasur
200 g | Philadelphia-flødeost |
1 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1 dl | piskefløde |