Rabarbersaft

5 min.
3 kcal
SteviaSweet Drys-Let

500 g frisk rabarber
1 l vand
1/2 tsk stødt kardemomme
1/2 dl SteviaSweet Drys-Let
1 stor kvist rosmarin
Back

Skyl rabarberen, men skræl den ikke. Skær rabarberen i skiver, ca. 1 cm lange. Kog vandet, SteviaSweet Drys-Let og kardemommen. Tilsæt rabarberskiverne og rosmarinkvisten og lad det koge tildækket med et låg i ca. 10 minutter. Fjern det fra varmen og lad det hvile i yderligere 10 minutter. Sigt det og køl det ned. Serveres koldt. Saften kan holde sig i køleskabet i 3 – 5 dage. Du kan også fryse saften ned.

Næringsværdi Per portion

3 kcal
13 kJ
0 Protein i g
<1 Kulhydrater i g
0 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker