
Rabarber- og jordbærgranité (vegansk)
Her kommer den sursøde variant af den sicilianske specialitet: en granité med rabarber og jordbær. Mere frugtigt fås det ikke …
Næringsværdi Per portion
22
kcal
91
kj
0.5
Protein
4
Kulhydrater
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Skær rabarberen i tynde skiver. Fjern jordbærstilkene. Kom rabarber, vand og rosmarin i en saucepande.
- Kog blandingen under tildækning i 10 til 15 minutter eller indtil rabarberen er blevet mør.
- Fjern rosmarinstilkene. Bland jordbær, SteviaSweet Flydende, salt og vaniljesukker med rabarberen. Kom det hele i en blender og blend det. Hæld i en plastikbøtte med låg og frys ned. Rør rundt et par gange under nedfrysningen.
- Når granité er helt frossen, røres den om med en gaffel for at fåkonsistens som krystalflager.
Ingredienser til 6 portioner
300 g | rabarber |
300 g | jordbær |
2 dl | vand |
3 | stilke frisk rosmarin |
3 tsk | SteviaSweet Flydende |
1/4 tsk | salt |
1 tsk | vaniljesukker |