Pund-til-pund-kage med birkes og hindbær
Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!
Næringsværdi Per portion
380
kcal
1596
kj
8.5
Protein
22
Kulhydrater
29
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Forvarm ovnen til 175 °C.
- Smør en bageplade (1,2 l) med smør. Pisk smøret og SteviaSweet Crystal sammen. Fortsæt med at blande, indtil sødemidlet er delvist opløst. Tilføj æg og bland grundigt. Bland de tørre ingredienser og appelsinskal, og bland blandingen sammen med væskerne.
- Hæld dejen i en bageplade og bag den i ca. 1 time. Test om kagen er gennembagt med en tandstik. Hvis kagen bliver for mørk, sænkes varmen til 150 °C. Lad kagen køle af før servering.
- Pisk flødeost og SteviaSweet Crystal i en luftig blanding og spred det ovenpå kagen lige før serveringen. Pynt med friske hindbær og mynte.
Ingredienser til 8 - 10 portioner
200 g | blødt smør |
2 dl | SteviaSweet Crystal |
2 | æg |
1 | revet skal fra 1 appelsin |
1 dl | appelsinsaft |
1 dl | mælk |
4 dl | hvedemel |
1 dl | mandelmel |
2 tsk | bagepulver |
1/2 dl | birkes |
Serveres med
200 g | flødeost |
1 tsk | SteviaSweet Crystal |
200 g | friske hindbær |
Mynte |