Pocherede abrikoser med rosenvand

5 min.
89 kcal
SteviaSweet Flydende

Elsker du bare duften af modne abrikoser? Så prøv at pochere dem i rosenvand og vær god ved dig selv med en himmelsk dessert med yoghurt og pistacienødder.

Næringsværdi Per portion

89
kcal
374
kj
3.5
Protein
13
Kulhydrater
4
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Hæld vandet i en flad pande og tilsæt vanilje og kardemomme. Bring væsken i kog. Skær abrikoserne i halve og fjern stenene. Læg de to abrikosstykker på panden og lad dem småkoge ved middel varme i ca. 15 minutter.
 
Tag panden af komfuret og tilsæt SteviaSweet Flydende og nogle dråber rosenvand. Lad frugten køle af i væsken.
 
Abrikoserne serveres med yoghurt naturel og hakkede pistacienødder.

Back

Ingredienser til 4portioner

400 g modne abrikoser
1 1/2 dl vand
1/4 tsk vaniljepulver
2 stk. grønne kardemommekapsler
1 tsk SteviaSweet Flydende​
nogle dråber rosenvand

Til servering

4 spsk yoghurt naturel
1 spsk pistacienødder
Back