Pocherede abrikoser med rosenvand
Elsker du bare duften af modne abrikoser? Så prøv at pochere dem i rosenvand og vær god ved dig selv med en himmelsk dessert med yoghurt og pistacienødder.
Næringsværdi Per portion
89
kcal
374
kj
3.5
Protein
13
Kulhydrater
4
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Hæld vandet i en flad pande og tilsæt vanilje og kardemomme. Bring væsken i kog. Skær abrikoserne i halve og fjern stenene. Læg de to abrikosstykker på panden og lad dem småkoge ved middel varme i ca. 15 minutter.
Tag panden af komfuret og tilsæt SteviaSweet Flydende og nogle dråber rosenvand. Lad frugten køle af i væsken.
Abrikoserne serveres med yoghurt naturel og hakkede pistacienødder.
Ingredienser til 4portioner
400 g | modne abrikoser |
1 1/2 dl | vand |
1/4 tsk | vaniljepulver |
2 stk. | grønne kardemommekapsler |
1 tsk | SteviaSweet Flydende |
nogle dråber | rosenvand |
Til servering
4 spsk | yoghurt naturel |
1 spsk | pistacienødder |