Passionsfrugt og mango-mousse uden sukker

15 Min.
279 kcal
SteviaSweet Crystal

Denne lækre mousse med passionsfrugt og mango smelter på tungen - i stedet for sukker har vi brugt SteviaSweet Crystal.

Næringsværdi Per portion

279
kcal
1174
kj
6.5
Protein
18
Kulhydrater
20.5
Fedt
81
kcal besparelse i sukker

 

  1. 100 g pureret mango fryses ned i små portioner i en isterningebakke 6 timer før desserten tilberedes eller dagen før. Kom kiksene i en pose og knus dem med en grydeske eller en kagerulle.
  2. Rør yoghurt, flødeost, SteviaSweet Crystal og vanilje sammen i en skål og pisk det til en jævn masse med håndmikseren. Skær passionsfrugterne igennem, tag frugtkødet ud og kom det ned i flødeostmassen. Herefter tilsættes fløden. Pisk massen, indtil den begynder at skumme let. Kom massen i en sprøjtepose.
  3. Fordel kiksekrummerne i 6 portionsglas. Kom en mango-isterning i hvert af glassene. Sprøjt passionsfrugt-moussen ned i glasset, så mango-isterningen er helt dækket. Lad glassene stå i køleskabet i ca. 1 time, så mango-isterningerne smelter lidt.
  4. Skær de resterende passionsfrugter igennem og kom frugtkødet op i en skål. Tilsæt de purerede mangofrugter og SteviaSweet Crystal. Rør det hele sammen til en ensartet masse. Lige inden servering pyntes moussen med blandingen.
Back

100 g pureret mango
100 g Digestive kiks, fuldkorn
200 g græsk yoghurt, 0 % fedt
200 g flødeost, naturel
3 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk vaniljepulver
2 passionsfrugter
1 dl piskefløde (38 %)

Til servering

3 passionsfrugter
50 g pureret mango
1 spsk SteviaSweet Crystal
Back