100 g pureret mango fryses ned i små portioner i en isterningebakke 6 timer før desserten tilberedes eller dagen før. Kom kiksene i en pose og knus dem med en grydeske eller en kagerulle.
Rør yoghurt, flødeost, SteviaSweet Crystal og vanilje sammen i en skål og pisk det til en jævn masse med håndmikseren. Skær passionsfrugterne igennem, tag frugtkødet ud og kom det ned i flødeostmassen. Herefter tilsættes fløden. Pisk massen, indtil den begynder at skumme let. Kom massen i en sprøjtepose.
Fordel kiksekrummerne i 6 portionsglas. Kom en mango-isterning i hvert af glassene. Sprøjt passionsfrugt-moussen ned i glasset, så mango-isterningen er helt dækket. Lad glassene stå i køleskabet i ca. 1 time, så mango-isterningerne smelter lidt.
Skær de resterende passionsfrugter igennem og kom frugtkødet op i en skål. Tilsæt de purerede mangofrugter og SteviaSweet Crystal. Rør det hele sammen til en ensartet masse. Lige inden servering pyntes moussen med blandingen.