Pandekager med banan og kvark

2 | bananer |
250 g | kvark |
3 | æg |
1 spsk | |
1/2 tsk | stødt vanilje |
1/2 tsk | kanel |
1/4 tsk | salt |
2 tsk | bagepulver |
1 1/2 dl | hvedemel |
Smør til stegning |
Serveres med
Banan | |
Friske bær |
Hæld bananer, kvark og æg i en skål og blend det med en håndblender. Tilsæt SteviaSweet Drys-Let, krydderier og mel. Blend, indtil klumperne er væk, og lad dejen hvile i 10 – 15 minutter. Varm smørret i en pandekagepande og steg pandekagerne ved lav varme, indtil de er gyldenbrune. Serveres straks med friske bær og bananer.
Næringsværdi Per portion
101 | kcal |
427 | kJ |
4.5 | Protein i g |
13 | Kulhydrater i g |
3.5 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |