Nektarin-fetasalat med birkesdressing

20 min.
172 kcal
SteviaSweet Flydende

150 g grønne bønner
2 modne nektariner (eller ferskner)
150 g agurk
100 g feta
  en håndfuld mynteblade
  en håndfuld korianderblade

Dip

1 lille rødt løg
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
10 dråber SteviaSweet Flydende
1 spsk birkes
  salt, peber
Back

Tilbered først dressingen. Skræl det røde løg og skær det i tynde skiver. Bland citronsaft, olivenolie, SteviaSweet Flydende, birkes og løg sammen. Smag dressingen til med salt og peber og lad den trække, indtil salaten er færdig.
 
Bring vand i kog i en pande. Vask og rens bønnerne. Tilsæt salt til det kogende vand og kog bønnerne heri i 3-4 minutter. Skyl herefter bønnerne med koldt vand. Tør bønnerne med et viskestykke eller køkkenpapir.
 
Skær agurk og nektariner i stykker. Bland bønner, agurk og nektariner sammen i en skål eller på en stor tallerken. Smuldr feta henover og tilsæt dressingen. Hæld til sidst de friske urter på salaten.
 
Servér salaten til f.eks. grillkylling eller fisk.

Næringsværdi Per portion

172 kcal
721 kJ
7 Protein i g
10 Kulhydrater i g
11.5 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker