Muffins med lime og kokos (vegansk)

4 dl | hvidt mel |
1 dl | SteviaSweet Crystal |
3 tsk | bagepulver |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1/2 tsk | salt |
1 | lime (skal) |
1/2 | lime (saft) |
200 g | æblemos |
1 dl | kokosmælk |
1/2 dl | rapsolie |
glasur
150 g | vegansk flødeost |
1/2 dl | kokosmælk |
1 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1/2 | lime (saft) |
Opvarm ovnen til 175 °C.
Riv skallen af limen og pres saften ud. Gem halvdelen af saften til glasuren. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt æblemos, rapsolie, kokosmælk og lime. Ælt dejen forsigtigt. Brug en ske og kom dejen ned i små muffinsforme af papir. Hvis du bruger papirforme, skal du sætte dem ned i muffinsbageform, inden du fylder dej i. Bages i ovnen på midterste rille i ca. 20 – 25 minutter.
Rør ingredienserne til glasuren samme og pisk det let med håndmixeren.
Pynt de afkølede muffins med glasur, kokosmel og limeskal.
Næringsværdi Per portion
93 | kcal |
391 | kJ |
2.5 | Protein i g |
17.5 | Kulhydrater i g |
1.5 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |