Marmoreret cheesecake med tranebær

Bund
150 g | sukkerfrie Digestive-kiks |
75 g | smør |
Fyld
600 g | fromage frais natur |
3 | æg |
1 1/2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1 dl | tranebær |
Til pynt
1 dl | tranebær |
1 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
Opvarm ovnen til 150 °C.
Hak kiksene i køkkenmaskinen eller i en plastpose med kagerullen. Smelt smørret og bland det sammen med kiksekrummerne. Tryk blandingen ned på bunden af en springform (Ø 20 cm), som er beklædt med bagepapir. Fordel halvdelen af tranebærrene til fyldet herpå.
Rør fromage frais, æg og SteviaSweet Drys-Let sammen med stavblenderen. Tilsæt forsigtigt de øvrige tranebær til massen. Hæld massen ned i formen.
Blend tranebær til pynt og SteviaSweet Drys-Let med stavblenderen. Fordel puréen på kagens overflade med en ske og lav et marmormønster ved hjælp af en knivspids.
Bag kagen på midterste skinne i ca. 50-60 minutter. Lad kagen køle af og opbevar den i køleskabet, indtil den serveres. Kagen smager bedst dagen efter.
Næringsværdi Per portion
353 | kcal |
1483 | kJ |
8 | Protein i g |
13 | Kulhydrater i g |
30 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |