Mango- og passionsfrugtmousse med havregrynscrumble

15 min.
215 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Ønsker du en dessert, som er frugtagtig, cremet og sprød på samme tid? Så bør du smage vores mousse med mango, passionsfrugt og havregryns-drys!

Næringsværdi Per portion

215
kcal
903
kj
4.5
Protein
17
Kulhydrater
14.5
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Først tilberedes crumblen. Hæld ingredienserne til crumblen på en pande og rør rundt på den varme pande, indtil mandler og havregryn er blevet let sprøde og brune på overfladen.

Skær passionsfrugterne igennem og tag frugtkødet ud. Skær et par skiver af mangoen, som gemmes til pynt, og skær resten i små tern.

Pisk fløde, SteviaSweet Drys-Let og vanilje sammen. Tilsæt yoghurt og mangotern og rør rundt, indtil du har en jævn masse. Anret moussen i små portionsskåle eller glas og pynt med passionsfrugt, havregrynscrumble og mango. Spises med det samme.

Back

 

1 dl piskefløde 38 %
2 spsk SteviaSweet Drys-Let 
1/4 tsk vaniljepulver
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt

Crumble

2 spsk malede mandler
1/2 dl havregryn
1/2 spsk rapsolie
1/2 spsk SteviaSweet Drys-Let
1/4 tsk vaniljepulver

Til servering

2   passionsfrugter
200 g mango
Back