
Mango- og passionsfrugtmousse med havregrynscrumble
Ønsker du en dessert, som er frugtagtig, cremet og sprød på samme tid? Så bør du smage vores mousse med mango, passionsfrugt og havregryns-drys!
Næringsværdi Per portion
215
kcal
903
kj
4.5
Protein
17
Kulhydrater
14.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Først tilberedes crumblen. Hæld ingredienserne til crumblen på en pande og rør rundt på den varme pande, indtil mandler og havregryn er blevet let sprøde og brune på overfladen.
Skær passionsfrugterne igennem og tag frugtkødet ud. Skær et par skiver af mangoen, som gemmes til pynt, og skær resten i små tern.
Pisk fløde, SteviaSweet Drys-Let og vanilje sammen. Tilsæt yoghurt og mangotern og rør rundt, indtil du har en jævn masse. Anret moussen i små portionsskåle eller glas og pynt med passionsfrugt, havregrynscrumble og mango. Spises med det samme.
Ingredienser til 4 portioner
1 dl | piskefløde 38 % |
2 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
1/4 tsk | vaniljepulver |
1 1/2 dl | tyrkisk yoghurt |
Crumble
2 spsk | malede mandler |
1/2 dl | havregryn |
1/2 spsk | rapsolie |
1/2 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
1/4 tsk | vaniljepulver |
Til servering
2 | passionsfrugter |
200 g | mango |