Mango-kokos-budding

15 min.
123 kcal
SteviaSweet Crystal

2 blade gelatine
3 dl  pureret mango
1 dl flødeskum
1/2 dl  SteviaSweet Crystal
1 dl  kokosmælk

Serveres med

frisk mango
friske hindbær
Back

Blød gelatinebladene op i koldt vand.
Bland mangopuré, fløde og SteviaSweet Crystal sammen i en gryde og kog et øjeblik. Tryk de opblødede gelatineblade godt ud og tilsæt dem til mangoblandingen i gryden. Tilsæt kokosmælk og rør alt sammen til en blød masse. Hæld herefter buddingen i en skål og stil den kold i minimum 3 timer eller natten over. Pynt med friske mangostykker og hindbær lige før serveringen.

Næringsværdi Per portion

123 kcal
518 kJ
2 Protein i g
13 Kulhydrater i g
7.5 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker