Mango-kokos-budding
Kunne du tænke dig en eksotisk dessert, som du kan give naturlig sødme med Stevia? Denne frugtige mangp-kokos-budding har endnu aldrig skuffet!
Næringsværdi Per portion
123
kcal
518
kj
2
Protein
13
Kulhydrater
7.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Blød gelatinebladene op i koldt vand.
Bland mangopuré, fløde og SteviaSweet Crystal sammen i en gryde og kog et øjeblik. Tryk de opblødede gelatineblade godt ud og tilsæt dem til mangoblandingen i gryden. Tilsæt kokosmælk og rør alt sammen til en blød masse. Hæld herefter buddingen i en skål og stil den kold i minimum 3 timer eller natten over. Pynt med friske mangostykker og hindbær lige før serveringen.
Ingredienser til 8 portioner
2 | blade gelatine |
3 dl | pureret mango |
1 dl | flødeskum |
1/2 dl | SteviaSweet Crystal |
1 dl | kokosmælk |
Serveres med
frisk mango |
friske hindbær |