Mandel- og chokoladefudge (vegan)

1 | stor banan |
50 g | peanutbutter |
30 g | kokosolie |
1/4 tsk | vaniljepulver |
1 (med lille top) spsk | kakaopulver |
1 drys | salt |
1 tsk | SteviaSweet Flydende |
50 g | malede mandler |
Smelt kokosolien. Kom alle ingredienserne undtagen de malede mandler i en røreskål. Blend det hele til en glat masse. Tilsæt de malede mandler. Beklæd en lille franskbrødsform (10×15 cm) med husholdningsfilm og hæld massen i. Stil formen på køl i ca. 1 time.
Fudgen skæres i mindre stykker og opbevares i køleskabet. Kan evt. pyntes med kakaopulver.
Næringsværdi Per portion
52 | kcal |
217 | kJ |
1.5 | Protein i g |
2.5 | Kulhydrater i g |
4 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |