Mandel- og chokoladefudge (vegan)

15 min.
52 kcal
SteviaSweet Flydende

1 stor banan
50 g peanutbutter
30 g kokosolie
1/4 tsk vaniljepulver
1 (med lille top) spsk kakaopulver
1 drys salt
1 tsk SteviaSweet Flydende
50 g malede mandler
Back

Smelt kokosolien. Kom alle ingredienserne undtagen de malede mandler i en røreskål. Blend det hele til en glat masse. Tilsæt de malede mandler. Beklæd en lille franskbrødsform (10×15 cm) med husholdningsfilm og hæld massen i. Stil formen på køl i ca. 1 time.

Fudgen skæres i mindre stykker og opbevares i køleskabet. Kan evt. pyntes med kakaopulver.

Næringsværdi Per portion

52 kcal
217 kJ
1.5 Protein i g
2.5 Kulhydrater i g
4 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker