Kirsebær med luftig chokoladesauce

20 min.
169 kcal
SteviaSweet Crystal

400 g friske kirsebær uden sten
2 spsk SteviaSweet Crystal
1 dl sød vin, f.eks. Marsala
1 tsk vaniljesukker

Sauce

1/2 spsk SteviaSweet Crystal
1 spsk kakaopulver
1 spsk vin
1dl fløde

 

Back

Bland kirsebær, SteviaSweet Crystal, vin og vaniljesukker i en skål. Stil skålen i køleskabet i to timer.

Bland SteviaSweet Crystal, kakaopulver og vin til saucen. Pisk fløden til blødt skum og bland det sammen med kakaopulveret. Fordel kirsebærrene med saften i små dessertskåle. Hæld saucen over kirsebærrene lige før serveringen, eller server den separat.

Næringsværdi Per portion

169 kcal
706 kJ
2 Protein i g
17 Kulhydrater i g
5 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker