
Hjemmelavet chokolade uden sukker (vegansk)
Hjemmelavet chokolade med vanilje, bær, hasselnødder, pistacienødder og et drys havsalt: vegansk ✓ sukkerfri ✓ kun til dig ✓
Næringsværdi Per portion
1503
kcal
6312
kj
24.5
Protein
23.5
Kulhydrater
158.5
Fedt
122
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Bunden af en springform (Ø20 cm) beklædes med bagepapir.
- Kakaosmørret smeltes på en pande ved lav varme.
- Tilsæt kakaopulver, SteviaSweet Flydende, stødt vanilje og salt. Rør det hele sammen til en ensartet masse.
- Hak pistacienødderne og kom dem ned i kakaosmørret sammen med de hakkede hasselnødder.
- Hæld chokoladeblandingen op i formen og fordel de frysetørrede bær ovenpå.
- Lad det køle af ved ca. +15 grader. Hvis du stiller chokoladen i køleskabet, bliver den grå på overfladen. Opbevares køligt.
Ingredienser til 1 portion
100 g | kakaosmør |
1/2 dl | kakaopulver uden sukker |
1 tsk | SteviaSweet Flydende |
1/2 tsk | stødt vanilje |
1 knivspids | sea salt |
1 dl | chopped hazelnuts |
3/4 dl | pistachios |
2 spsk | freeze-dried berries (e.g. raspberries) |