Hjemmelavet chokolade uden sukker (vegansk)

15 min.
1503 kcal
SteviaSweet Flydende

Hjemmelavet chokolade med vanilje, bær, hasselnødder, pistacienødder og et drys havsalt: vegansk ✓ sukkerfri ✓ kun til dig ✓

Næringsværdi Per portion

1503
kcal
6312
kj
24.5
Protein
23.5
Kulhydrater
158.5
Fedt
122
kcal besparelse i sukker

 

  1. Bunden af en springform (Ø20 cm) beklædes med bagepapir.
  2. Kakaosmørret smeltes på en pande ved lav varme.
  3. Tilsæt kakaopulver, SteviaSweet Flydende, stødt vanilje og salt. Rør det hele sammen til en ensartet masse.
  4. Hak pistacienødderne og kom dem ned i kakaosmørret sammen med de hakkede hasselnødder.
  5. Hæld chokoladeblandingen op i formen og fordel de frysetørrede bær ovenpå.
  6. Lad det køle af ved ca. +15 grader. Hvis du stiller chokoladen i køleskabet, bliver den grå på overfladen. Opbevares køligt.
Back

 

100 g kakaosmør
1/2 dl kakaopulver uden sukker
1 tsk SteviaSweet Flydende
1/2 tsk stødt vanilje
1 knivspids sea salt
1 dl chopped hazelnuts
3/4 dl pistachios
2 spsk freeze-dried berries (e.g. raspberries)
Back