Hindbærmuffins
Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!
Næringsværdi Per portion
207
kcal
865
kj
6.3
Protein
25.5
Kulhydrater
8.6
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Til muffinbageform med papirforme. Du får ca. 8 stykker
- Æg, SteviaSweet Crystal og blødt smør blandes og piskes til skum. Mel og bagepulver blandes og røres skiftevis med mælk i skummassen.
- Dejen skal være tilstrækkelig flydende til at den kan fyldes i formene. Til sidst vendes de frosne hindbær forsigtigt i, således at deres farve ikke smitter af på dejen og bærrene ikke smuldrer. Papirforme placeres i en muffinbageform og dejen fyldes i.
- Bages i forvarmet ovn: 20-30 minutter ved 200 °C midt i ovnen, indtil kagerne har en gyldenbrun farve.
Ingredienser til 8 portioner
250 g | hindbær (frosne, skal ikke optøs forinden) |
250 g | mel |
2 tsk | bagepulver |
1 | æg |
70 g | SteviaSweet Crystal |
60 g | blød smør |
2 1/2 dl | mælk |
papirforme (til muffin-formen) |