Hindbær-pistacie-parfait

30 min.
220 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Du suchst ein Dessert, das gleichzeitig fruchtig und cremig ist? Dann probiere dieses Himbeer-Pistazien-Parfait. Es ist ganz leicht zuzubereiten!

Næringsværdi Per portion

220
kcal
924
kj
4
Protein
4
Kulhydrater
22.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Bland æggeblommer og 1 dl fløde sammen i en skål. Stil skålen på en gryde med kogende vand. Lad vandet koge let, men undlad at røre ved skålens bund, for at skummet ikke brænder fast i bunden. Pisk blandingen let over vandbad, indtil den har dobbelt størrelse. Tag herefter skålen op af vandbadet og vend SteviaSweet Drys-Let i skummet. Lad skummet køle af, indtil det har stuetemperatur.
  2. Pisk resten af fløden til en smidig masse. Hak pistacienødderne meget fint. Rør til sidst flødeskummet, de hakkede pistacienødder og hindbærrene sammen med æggeskummet, så det bliver jævnt fordelt. Hæld blandigen i en form beklædt med husholdningsfilm, og dæk formen til med husholdningsfilm og stil formen på et jævnt underlag i fryseren. Lad formen stå i fryseren i ca. 5 timer eller natten over.
  3. Tag formen ud af fryseren og lad den stå i ca. 20 minutter ved stuetemperatur inden servering. Anret parfaiten i serveringsskåle og pynt med hindbær og pistacienødder.
Back

Ingredienser til 10 portioner

4 æggeblommer
5 dl fløde (38 %)
2 dl SteviaSweet Drys-Let
200 g hindbær (friske eller frosne)
50 g skrællede pistacienødder

Serveres med

hindbær og pistacier
Back