Havrecrumble med rabarber uden sukker
Det er ikke pænt at slikke sin tallerken ren? Denne rabarber-crumble med havregyn, pære og frisk rosmarin vil måske få dig til at ændre mening.
Næringsværdi Per portion
345
kcal
1448
kj
8
Protein
35
Kulhydrater
19
Fedt
304
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmådeuden sukker
- Opvarm ovnen til 225°C.
- Skær rabarberne i tynde stykker (ca. 5 mm) og pæren i både. Hak rosmarinen. Bland rabarber, pære, SteviaSweet Drys-Let og krydderurter sammen og fordel blandingen i et smurt ovnfast fad.
- Bland blødt smør, havregryn og SteviaSweet Drys-Let sammen til en smuldret masse. Fordel massen ensartet over rabarberen. Sæt crumblen i ovnen og bag den på den midterste rille i ca. 20 minutter, indtil den er dejligt gyldenbrun.
- Pisk fløde, yoghurt og krydderier sammen og servér cremen til den varme rabarber-havrecrumble.
Ingredienser til 4portioner
250 g | rabarber |
1 | stor pære |
1 kvist | frisk rosmarin |
1 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1 tsk | stødt kanel |
1/2 tsk | vaniljepulver |
Crumble-blanding
50 g | smør |
2 dl | havregryn |
1 dl | SteviaSweet Drys-Let |
Serveres med
1/2 dl | piskefløde (38 %) |
50 g | tyrkisk yoghurt |
1/4 tsk | vaniljepulver |
1 tsk | SteviaSweet Drys-Let |