Grillspyd med Halloumi ost og asparges
Med denne lækre grillide kan du nyde en "vegetarisk sommer": Prøv vores spyd med friske grønne asparges og Halloumi-ost.
Næringsværdi Per portion
Fremgangsmåde
Halloumi-osten blødes op i koldt vand. (Det reducerer indholdet af salt i osten).
Skær de træagtige ender af på aspargesen. Skær aspargesstænglerne i halve. Bring vand tilsat salt i kog i en pande og kog aspargesene i nogle minutter. Hæld kogevandet fra og skyl aspargesene kort i iskoldt vand.
Lad halloumien dryppe af og skær den i 8 lige store strimler. Sæt 2 halloumiskiver og 6 aspargesstykker på hvert spyd. Bland alle ingredienser sammen til dip'en.
Gril halloumi-asparges-spydene i ca. 2-3 minutter på begge sider, indtil osten er varm. Anret spydene på tallerkner og fordel appelsindip'en over. Pynt med salat eller karse.
Ingredienser til 4portioner
500 g | friske grønne asparges |
250 g | Halloumi-ost |
Dip
2 spsk | appelsinjuice |
1 tsk | revet appelsinskal |
1 spsk | hvidvinseddike |
2 spsk | olivenolie |
1/4 tsk | salt |
friskkværnet | sort peber |
10 dråber | SteviaSweet Flydende |
Serveres med
Opblødte træspyd | |
små salater eller karse | |