Halloumi-osten blødes op i koldt vand. (Det reducerer indholdet af salt i osten).
Skær de træagtige ender af på aspargesen. Skær aspargesstænglerne i halve. Bring vand tilsat salt i kog i en pande og kog aspargesene i nogle minutter. Hæld kogevandet fra og skyl aspargesene kort i iskoldt vand.
Lad halloumien dryppe af og skær den i 8 lige store strimler. Sæt 2 halloumiskiver og 6 aspargesstykker på hvert spyd. Bland alle ingredienser sammen til dip'en.
Gril halloumi-asparges-spydene i ca. 2-3 minutter på begge sider, indtil osten er varm. Anret spydene på tallerkner og fordel appelsindip'en over. Pynt med salat eller karse.
Næringsværdi Per portion
281 |
kcal |
1179 |
kJ |
17 |
Protein i g |
6 |
Kulhydrater i g |
21 |
Fedt i g |
NULL |
kcal besparelse i sukker |