Granatæble-brie-crostini

20 min.
136 kcal

Crostini serveret på en helt ny måde: I vores opskrift kommer brie og granatæble på en fuldkornsbaguette - sammen med frisk timian.

Næringsværdi Per portion

136
kcal
573
kj
7.5
Protein
12.5
Kulhydrater
6.5
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Fremgangsmåde

Del et af granatæblerne og pres saften ud i en gryde. Fyld ved behov med vand op til 1 deciliter. Tilsæt gelatine og SteviaSweet Crystal og lad det komme i kog.
 
Tag herefter det næste granatæble og skær et lille stykke af begge dets ender, således at det hvide skind kan ses (ligesom ved en appelsin). Skær nu frugten i både langs med skindet. Løsn på den måde kernerne let fra skindet og læg dem i en stor skål. Hæld den henkogte granatæblesaft over kernerne og lad blandingen køle af i køleskabet eller fryseren, indtil den bliver geléagtig.
 
Skær imens baguette-brødet i skiver og fordel det på en bageplade. Bag i ovnen i 5-10 minutter ved 225 °C.
Skær herefter brie-osten i skiver og fordel det på de bagte baguetteskiver sammen med granatæblegeléen. Drys frisk timian hen over.

Back

Ingredienser til 8 portioner

Crostini

8 skiver fuldkornsbaguette
200 g brie
  frisk timian

Granatæblegelé

2 granatæbler
1 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk gelatinepulver
Back