Granatæble-brie-crostini

Crostini
8 skiver | fuldkornsbaguette |
200 g | brie |
frisk timian |
Granatæblegelé
2 | granatæbler |
1 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | gelatinepulver |
Del et af granatæblerne og pres saften ud i en gryde. Fyld ved behov med vand op til 1 deciliter. Tilsæt gelatine og SteviaSweet Crystal og lad det komme i kog.
Tag herefter det næste granatæble og skær et lille stykke af begge dets ender, således at det hvide skind kan ses (ligesom ved en appelsin). Skær nu frugten i både langs med skindet. Løsn på den måde kernerne let fra skindet og læg dem i en stor skål. Hæld den henkogte granatæblesaft over kernerne og lad blandingen køle af i køleskabet eller fryseren, indtil den bliver geléagtig.
Skær imens baguette-brødet i skiver og fordel det på en bageplade. Bag i ovnen i 5-10 minutter ved 225 °C.
Skær herefter brie-osten i skiver og fordel det på de bagte baguetteskiver sammen med granatæblegeléen. Drys frisk timian hen over.
Næringsværdi Per portion
136 | kcal |
573 | kJ |
7.5 | Protein i g |
12.5 | Kulhydrater i g |
6.5 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |