Granatæble-brie-crostini
Crostini serveret på en helt ny måde: I vores opskrift kommer brie og granatæble på en fuldkornsbaguette - sammen med frisk timian.
Næringsværdi Per portion
136
kcal
573
kj
7.5
Protein
12.5
Kulhydrater
6.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Del et af granatæblerne og pres saften ud i en gryde. Fyld ved behov med vand op til 1 deciliter. Tilsæt gelatine og SteviaSweet Crystal og lad det komme i kog.
- Tag herefter det næste granatæble og skær et lille stykke af begge dets ender, således at det hvide skind kan ses (ligesom ved en appelsin). Skær nu frugten i både langs med skindet. Løsn på den måde kernerne let fra skindet og læg dem i en stor skål. Hæld den henkogte granatæblesaft over kernerne og lad blandingen køle af i køleskabet eller fryseren, indtil den bliver geléagtig.
- Skær imens baguette-brødet i skiver og fordel det på en bageplade. Bag i ovnen i 5-10 minutter ved 225 °C.
- Skær herefter brie-osten i skiver og fordel det på de bagte baguetteskiver sammen med granatæblegeléen. Drys frisk timian hen over.
Ingredienser til 8 portioner
Crostini
8 skiver | fuldkornsbaguette |
200 g | brie |
frisk timian |
Granatæblegelé
2 | granatæbler |
1 spsk | SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk | gelatinepulver |