Granatæble-brie-crostini

20 min.
136 kcal
SteviaSweet Crystal

Crostini serveret på en helt ny måde: I vores opskrift kommer brie og granatæble på en fuldkornsbaguette - sammen med frisk timian.

Næringsværdi Per portion

136
kcal
573
kj
7.5
Protein
12.5
Kulhydrater
6.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Del et af granatæblerne og pres saften ud i en gryde. Fyld ved behov med vand op til 1 deciliter. Tilsæt gelatine og SteviaSweet Crystal og lad det komme i kog.
  2. Tag herefter det næste granatæble og skær et lille stykke af begge dets ender, således at det hvide skind kan ses (ligesom ved en appelsin). Skær nu frugten i både langs med skindet. Løsn på den måde kernerne let fra skindet og læg dem i en stor skål. Hæld den henkogte granatæblesaft over kernerne og lad blandingen køle af i køleskabet eller fryseren, indtil den bliver geléagtig.
  3. Skær imens baguette-brødet i skiver og fordel det på en bageplade. Bag i ovnen i 5-10 minutter ved 225 °C.
  4. Skær herefter brie-osten i skiver og fordel det på de bagte baguetteskiver sammen med granatæblegeléen. Drys frisk timian hen over.

Ingredienser til 8 portioner

Crostini

8 skiver fuldkornsbaguette
200 g brie
frisk timian

Granatæblegelé

2 granatæbler
1 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk gelatinepulver