Gazpacho af vandmelon og tomatsalsa (vegansk)

75 min.
95 kcal
SteviaSweet Flydende

Sød og salt - en vellykket kombination til et forfriskende mellemmåltid - det er lige præcis, hvad denne vandmelon-gazpacho med tomatsalsa er.

Næringsværdi Per portion

95
kcal
399
kj
2
Protein
14
Kulhydrater
3
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Skær tomaterne midt over og fjern stilkene. Skær agurken og vandmelonen i små stykker. Læg stykkerne og alle gazpacho-ingredienserne i en blender og purér dem jævn. Lad gazpachoen afkøle i køleskabet en time før servering.
 
Skær forårsløg i tynde ringe. Skær tomaterne midt over. Riv limeskal og pres saften ud over tomaterne. Bland alle salsa-ingredienserne sammen og lad salsaen trække 15 minutter før servering.
 
Anret den kolde gazpacho i portioner i serveringsskåle. Pynt med tomatsalsa og friske basilikumblade.

Back

Gazpacho

400 g modne tomater
400 g vandmelon (uden skal)
1/2  agurk
1 fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
1/2 tsk chiliflager
1 tsk salt
10 dråber SteviaSweet Flydende

Tomatsalsa

200 g perle- eller cherrytomater
2 forårsløg
1/2  limeskal revet  
1 spsk limesaft
1 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
3 dråber SteviaSweet Flydende
  frisk basilikum
Back