Fuldkornsscones og nem jordbærsyltetøj
Tetid – scones med jordbær: en sommerlig kombination, der ikke må mangle til din eftermiddagste.
Næringsværdi Per portion
90
kcal
379
kj
3
Protein
12
Kulhydrater
3.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål. Smuldr margarinen i blandingen. Tilsæt yoghurt og rør godt sammen. Hæld dejen ud på bagepapir. Del dejen i to og rul hver halvdel til en pølse. Dette er nemmere med våde hænder. Skær hver dej i 7 dele og placer sconesene med skæresiden nedad på en bageplade med bagepapir. Drys lidt fuldkornshvedemel over sconesene.
- Bag ved 220 °C i 12 minutter.
- Lav syltetøjet, mens sconesene er i ovnen. Fjern jordbærstilkene. Kom en tredjedel af jordbærrene og SteviaSweet Drys-Let i en blender og blend. Skær resten af jordbærrene i lige store stykker og bland dem i.
- Server sconesene varme med det nemme syltetøj.
Ingredienser til 14 stk
Scones
4 dl | fuldkornshvedemel |
2 spsk | SteviaSweet Drys-Let |
2 tsk | bagepulver |
1/2 tsk | salt |
50 g | margarine (60%) |
2 dl | fedtfattig yoghurt |
Jordbærsyltetøj
150 g | friske jordbær |
1 spsk | SteviaSweet Drys-Let |