Ferskentærte

50 min.
225 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Med denne solgule ferskenkage tager du solen med indendørs - eller på terrassen. Lavet enkelt og hurtigt til den ultimative sommerfornemmelse.

Næringsværdi Per portion

225
kcal
947
kj
5
Protein
17.5
Kulhydrater
15
Fedt
NULL
kcal besparelse i sukker

Forvarm ovnen til 200 °C.

Skyl fersknerne. Del dem i to og fjern stenen. Del hver halvdel i to. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, rapsolie og æg, og rør dejen jævn. Tryk dejen ud i et smurt tærtefad eller i en springform (Ø 24 – 26 cm).

Fordel ferskenstykkerne på dejen. Bland SteviaSweet Drys-Let, vanilje og kardemomme sammen, og drys det over fersknerne. Bag tærten i midten af ovnen i 25 – 30 minutter. Lad tærten afkøle før den nydes.

Back

Dej

3 dl  fuldkornshvedemel
2 tsk  bagepulver
2 dl SteviaSweet Drys-Let
1/2 tsk vaniljepulver  
1/2 tsk kardemommepulver
1 dl mælk
1 dl rapsolie
2 æg

Fyld

2 friske ferskner
1/4 tsk vaniljepulver 
1/2 tsk kardemommepulver
1 tsk SteviaSweet Drys-Let​
Back