Ferskentærte
Med denne solgule ferskenkage tager du solen med indendørs - eller på terrassen. Lavet enkelt og hurtigt til den ultimative sommerfornemmelse.
Næringsværdi Per portion
225
kcal
947
kj
5
Protein
17.5
Kulhydrater
15
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Skyl fersknerne. Del dem i to og fjern stenen. Del hver halvdel i to. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, rapsolie og æg, og rør dejen jævn. Tryk dejen ud i et smurt tærtefad eller i en springform (Ø 24 – 26 cm).
- Fordel ferskenstykkerne på dejen. Bland SteviaSweet Drys-Let, vanilje og kardemomme sammen, og drys det over fersknerne. Bag tærten i midten af ovnen i 25 – 30 minutter. Lad tærten afkøle før den nydes.
Ingredienser til 8 portioner
Dej
3 dl | fuldkornshvedemel |
2 tsk | bagepulver |
2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1/2 tsk | kardemommepulver |
1 dl | mælk |
1 dl | rapsolie |
2 | æg |
Fyld
2 | friske ferskner |
1/4 tsk | vaniljepulver |
1/2 tsk | kardemommepulver |
1 tsk | SteviaSweet Drys-Let |