Ferskentærte

Dej
3 dl | fuldkornshvedemel |
2 tsk | bagepulver |
2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1/2 tsk | kardemommepulver |
1 dl | mælk |
1 dl | rapsolie |
2 | æg |
Fyld
2 | friske ferskner |
1/4 tsk | vaniljepulver |
1/2 tsk | kardemommepulver |
1 tsk | SteviaSweet Drys-Let |
Forvarm ovnen til 200 °C.
Skyl fersknerne. Del dem i to og fjern stenen. Del hver halvdel i to. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, rapsolie og æg, og rør dejen jævn. Tryk dejen ud i et smurt tærtefad eller i en springform (Ø 24 – 26 cm).
Fordel ferskenstykkerne på dejen. Bland SteviaSweet Drys-Let, vanilje og kardemomme sammen, og drys det over fersknerne. Bag tærten i midten af ovnen i 25 – 30 minutter. Lad tærten afkøle før den nydes.
Næringsværdi Per portion
225 | kcal |
947 | kJ |
5 | Protein i g |
17.5 | Kulhydrater i g |
15 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |