Eclairs med fyld af bær og citroncreme

Fyld
1 1/2 dl | fløde 38 % |
1 | æg |
1 1/2 spsk | majsstivelse |
25 g | SteviaSweet Crystal |
1/4 tsk | vaniljepulver |
1 tsk | revet citronskal |
Eclairs
3/4 dl | mælk |
40 g | smør |
50 g | hvedemel |
2 | æg |
Til servering
400 g | friske bær (f.eks. jordbær, hindbær, blåbær eller ribs) |
Kom ingredienserne til citronfyldet på en pande og fordel massen jævnt. Opvarm blandingen på komfuret under konstant omrøring. Lad det koge lidt i få minutter, indtil massen begynder at tykne. Tag panden af varmen og lad det køle af.
Forvarm ovnen til 200°C.
Kom mælk og smør på panden. Bring det hele i kog. Tilsæt mel. Rør rundt, indtil blandingen er jævn og løsner sig fra pandens kant. Tag panden af komfuret og lad det køle af. Tilsæt æggene et ad gange og pisk dem godt med håndmixeren. Hæld blandingen ned i en sprøjtepose. Sprøjt 10 lige lange (6 – 7 cm) strimler på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem på midterste rille i ca. 20-25 minutter eller indtil eclairs'ne er gyldenbrune. Du må ikke åbne ovnen under bagningen.
Når de bagte eclairs er kølet af, skæres de igennem på langs og fyldes med citroncreme og pyntes med bærrene.
Næringsværdi Per portion
146 | kcal |
616 | kJ |
3.5 | Protein i g |
9 | Kulhydrater i g |
11 | Fedt i g |
20 | kcal besparelse i sukker |