
Citron-crêpes med fyld af bærcremse (vegan)
NULL
Næringsværdi Per portion
149
kcal
626
kj
3.5
Protein
14
Kulhydrater
8.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Bland ingredienserne til crêpedejen. Riv skallen af en halv citron. Opvarm en stegepande og tilsæt en lille klat margarine. Tag dejen (1/2 dl) op med en lille grydeske og hæld den på panden. Bag crêpen, indtil overfladen ser tør ud, vend herefter crêpen med en kniv eller en tynd stegespatel og bag den kort på den anden side.
- Fortsæt med resten af dejen og lad de færdige crêpes køle af ved stuetemperatur, indtil fyldet er færdigt.
- Bland SteviaSweet Crystal sammen med fromage frais. Tilføj revet citronskal og halvdelen af bærrene. Rør rundt. Læg fyldet oven på crêpes’ene og de øvrige bær på fyldet. Rul crêpes’ene sammen og velbekommen.
Ingredienser til 8 portioner
Crêpedej
1 dl | plantemælk (havre eller soja) |
1/2 | citron, heraf den revne skal |
1/2 tsk | salt |
1/2 spsk | SteviaSweet Crystal |
2 dl | hvidt mel |
1 1/2 dl | mineralvand |
40 g | vegansk margarine til bagning |
Fyld
150 g | vegansk fromagefrais |
1/2 | citron, den revne skal heraf |
1 spsk | SteviaSweet Crystal |
200 g | friske bær |