Chokladefondant med choklademousse

25 min.
866 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Chokoladefondant

280 g mørk chokolade 70%
175 g smør
8 æg
150 g mel
12 tpsk SteviaSweet Drys-Let

Chokolademousse

200 g mørk chokolade 70%
100 g æggeblomme
6 tpsk SteviaSweet Drys-Let
1/2 l piskefløde
Back

Chokolade og smør smeltes over vandbad. SteviaSweet Drys-Let og æg piskes hvide. Drys hvedemelet igennem en si i æggeblandingen. De to masser vendes sammen og hældes i muffinsforme. Bages ca. 8 minutter ved 180 ºC.

Chokoladen smeltes over vandbad. Æg og SteviaSweet Drys-Let røres sammen. Fløden piske let. Æggemasse vendes i den smeltede chokolade og vendes forsigtig med piskefløden. Sættes på køl et par timer.

Næringsværdi Per portion

866 kcal
3638 kJ
15 Protein i g
48 Kulhydrater i g
68 Fedt i g
NULL kcal besparelse i sukker