Chokladefondant med choklademousse

Chokoladefondant
280 g | mørk chokolade 70% |
175 g | smør |
8 | æg |
150 g | mel |
12 tpsk |
Chokolademousse
200 g | mørk chokolade 70% |
100 g | æggeblomme |
6 tpsk | |
1/2 l | piskefløde |
Chokolade og smør smeltes over vandbad. SteviaSweet Drys-Let og æg piskes hvide. Drys hvedemelet igennem en si i æggeblandingen. De to masser vendes sammen og hældes i muffinsforme. Bages ca. 8 minutter ved 180 ºC.
Chokoladen smeltes over vandbad. Æg og SteviaSweet Drys-Let røres sammen. Fløden piske let. Æggemasse vendes i den smeltede chokolade og vendes forsigtig med piskefløden. Sættes på køl et par timer.
Næringsværdi Per portion
866 | kcal |
3638 | kJ |
15 | Protein i g |
48 | Kulhydrater i g |
68 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |