Chokladefondant med choklademousse
Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!
Næringsværdi Per portion
866
kcal
3638
kj
15
Protein
48
Kulhydrater
68
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Chokolade og smør smeltes over vandbad. SteviaSweet Drys-Let og æg piskes hvide. Drys hvedemelet igennem en si i æggeblandingen. De to masser vendes sammen og hældes i muffinsforme. Bages ca. 8 minutter ved 180 ºC.
Chokoladen smeltes over vandbad. Æg og SteviaSweet Drys-Let røres sammen. Fløden piske let. Æggemasse vendes i den smeltede chokolade og vendes forsigtig med piskefløden. Sættes på køl et par timer.
Ingredienser til 8portioner
Chokoladefondant
280 g | mørk chokolade 70% |
175 g | smør |
8 | æg |
150 g | mel |
12 tpsk |
Chokolademousse
200 g | mørk chokolade 70% |
100 g | æggeblomme |
6 tpsk | |
1/2 l | piskefløde |