Bananbrød med tranebær og kokos

3 | bananer |
100 g | smør |
2 | æg |
1 dl (50 g) | tranebær |
1/2 dl (20 g) | kokosmel |
1 dl (80 g) | SteviaSweet Crystal |
3 1/2 dl (230 g) | hvedemel |
2 tsk | bagepulver |
2 tsk | kanel |
Opvarm ovnen til 175 °C.
Smør en brødform (ca. 1 l) og drys mel i bunden. Smelt smørret i en gryde og lad det køle lidt af. Bland imens de tørre ingredienser sammen med tranebær og kokosmel. Mos 2 af bananerne med en gaffel i en stor røreskål, tilsæt smeltet smør og æg. Bland resten af ingredienserne i og rør, indtil dejen er glat.
Hæld dejen ned i formen, skær den tredje banan igennem på langs og læg den som pynt på toppen af brødet. Bages herefter i ovnen på nederste rille i ca. 50 minutter. Lad bananbrødet køle af inden servering.
Næringsværdi Per portion
189 | kcal |
793 | kJ |
4 | Protein i g |
22.5 | Kulhydrater i g |
9 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |