Appelsincupcakes med kaneltopping

200 g | blødt smør |
40 g | |
2 | æg |
1 | appelsin, deraf revet appelsinskal og 50 g saft |
1 dl | mælk |
250 g | hvedemel |
60 g | smuttede og malede mandler |
2 tsk | bagepulver |
1 | vaniljestang, deraf kun marven |
50 g | syltet, finthakket appelsinskal |
Topping
200 g | flødeost |
2 spsk | SteviaSweet Crystal |
1 tsk | kanel |
Pynt
Friske figner | |
Friske mynteblade | |
Pynteperler |
Smør, SteviaSweet Crystal og mandler piskes skummende, de resterende ingredienser tilsættes og blandes godt. Sprøjt dejen i cupcakeformen ved hjælp af en sprøjtepose. Bages i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter og afkøles. Rør flødeost, SteviaSweet Crystal og kanel sammen til toppingen. Stil den kold i et par minutter og fyld massen i en sprøjtepose. Pynt kagerne tilsidst.
Næringsværdi Per portion
315 | kcal |
1311 | kJ |
7 | Protein i g |
20 | Kulhydrater i g |
23 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |