
Æggepunch
Dieser Eierlikör Gewürz Latte wärmt dich an kalten Winterabenden: Gönne dir eine cremige Auszeit mit einem Hauch Zimt, Vanille und der leichten Süsse von Stevia.
Næringsværdi Per portion
Fremgangsmåde
Del blommen fra æggehviden og fordel i to skåle. Put mælk, fløde, 2 kanelstænger og vaniljepulver i en gryde og bring det i kog. Rør konstant rundt, mens du hælder den varme mælkeblanding over i skålen med æggeblommerne og bland det godt. Tilsæt SteviaSweet Flydende, brandy og rom. Bland ingredienserne godt sammen og lad det herefter køle af i køleskabet.
Tag til sidst kanelstængerne op og pisk æggehviderne til skum lige inden servering. Bland ca. halvdelen af æggehviderne sammen med punchen, og gem resten til pynt. Hæld punchen op i 6 glas, pynt med små skyer af æggehvide og stødt kanel eller drys lidt revet muskatnød henover.
Drikken kan også nydes varm!
Ingredienser til 6portioner
2 | æg |
3 dl | mælk |
2 dl | piskefløde (38 %) |
2 | kanelstænger |
1/2 tsk | vaniljepulver |
1 tsk | SteviaSweet Flydende |
1/2 dl | brandy |
1/2 dl | mørk rom |
Serveres med
stødt kanel |
og / eller |
revet muskatnød |