Del blommen fra æggehviden og fordel i to skåle. Put mælk, fløde, 2 kanelstænger og vaniljepulver i en gryde og bring det i kog. Rør konstant rundt, mens du hælder den varme mælkeblanding over i skålen med æggeblommerne og bland det godt. Tilsæt SteviaSweet Flydende, brandy og rom. Bland ingredienserne godt sammen og lad det herefter køle af i køleskabet.
Tag til sidst kanelstængerne op og pisk æggehviderne til skum lige inden servering. Bland ca. halvdelen af æggehviderne sammen med punchen, og gem resten til pynt. Hæld punchen op i 6 glas, pynt med små skyer af æggehvide og stødt kanel eller drys lidt revet muskatnød henover.
Drikken kan også nydes varm!
Næringsværdi Per portion
208 |
kcal |
873 |
kJ |
4.5 |
Protein i g |
3.5 |
Kulhydrater i g |
15.5 |
Fedt i g |
NULL |
kcal besparelse i sukker |