Æblechutney (vegan)

450 g | syrlige æbler |
1 | løg |
1 | fed hvidløg |
1 spsk | frisk ingefær |
1 spsk | rapsolie |
1/2 dl | æbleeddike |
2 dl | SteviaSweet Dry-Let |
1/2 tsk | salt |
1/2 tsk | kanel |
1 dl | rosiner |
Skræl æblerne og skær dem i små stykker. Hak løg, hvidløg og ingefær. Opvarm rapsolien på en pande. Damp løg, hvidløg og ingefær ved middel varme, indtil løgene er glasklare. Tilsæt æblestykkerne og æbleeddike. Læg et låg på panden og lad æblestykkerne småkoge i 10-15 minutter, rør rundt af og til.
Når æblerne er blevet bløde, tilsættes SteviaSweet Drys-Let, krydderier og rosiner. Bring blandingen i kog.
Serveres kold til kød- og grillretter eller ost.
Næringsværdi Per portion
38 | kcal |
162 | kJ |
0.5 | Protein i g |
7.5 | Kulhydrater i g |
1 | Fedt i g |
NULL | kcal besparelse i sukker |