Abrikos-Cantuccini
Hvis du godt kan lide at dyppe Cantuccini i din kaffe eller te: Så kan du nemt lave dem selv. Vores opskrift med abrikoser og SteviaSweet er virkelig nem!
Næringsværdi Per portion
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 150 °C.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Skær abrikoserne i små stykker. Rør mandler og abrikosstykker sammen med mel. Tilsæt æggene og rør det hele sammen til en smidig masse. Del dejen i to og rul dem ud i to pølser (25×5 cm) på et stykke bagepapir.
Bag dejpølserne på midterste rille i ovnen i ca. 35-40 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad pladerne afkøle lidt.
Skær dejpølserne ud på skrå i 0,5 cm tykke skiver. Læg kiksene på en bageplade med snitfladen opad og bag dem i yderligere 15 minutter, indtil de er lysebrune.
Sæt ovnen ned til 50 °C og lad kiksene tørre i en time. Åbn lågen til ovnen lidt, så dampen kan trænge ud.
Ingredienser til 40 portioner
3 dl | hvidt mel |
1 tsk | bagepulver |
3/4 dl | SteviaSweet Crystal |
100 g | tørrede abrikoser |
100 g | mandler |
2 | æg |