Abrikos-Cantuccini

15 min.
40 kcal
SteviaSweet Crystal

Hvis du godt kan lide at dyppe Cantuccini i din kaffe eller te: Så kan du nemt lave dem selv. Vores opskrift med abrikoser og SteviaSweet er virkelig nem!

Næringsværdi Per portion

40
kcal
167
kj
1.5
Protein
5
Kulhydrater
1.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 150 °C.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Skær abrikoserne i små stykker. Rør mandler og abrikosstykker sammen med mel. Tilsæt æggene og rør det hele sammen til en smidig masse. Del dejen i to og rul dem ud i to pølser (25×5 cm) på et stykke bagepapir.

Bag dejpølserne på midterste rille i ovnen i ca. 35-40 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad pladerne afkøle lidt.

Skær dejpølserne ud på skrå i 0,5 cm tykke skiver. Læg kiksene på en bageplade med snitfladen opad og bag dem i yderligere 15 minutter, indtil de er lysebrune.

Sæt ovnen ned til 50 °C og lad kiksene tørre i en time. Åbn lågen til ovnen lidt, så dampen kan trænge ud.

Ingredienser til 40 portioner

3 dl hvidt mel
1 tsk bagepulver
3/4 dl SteviaSweet Crystal
100 g tørrede abrikoser
100 g mandler
2 æg