Pocherede abrikoser med rosenvand

Pocherede abrikoser med rosenvand
5 min.
89 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 4 portioner

400 g modne abrikoser
1 1/2 dl vand
1/4 tsk vaniljepulver
2 stk. grønne kardemommekapsler
1 tsk SteviaSweet Flydende​
nogle dråber rosenvand

Til servering
4 spsk yoghurt naturel
1 spsk pistacienødder
Tilbage

Fremgangsmåde 


Hæld vandet i en flad pande og tilsæt vanilje og kardemomme. Bring væsken i kog. Skær abrikoserne i halve og fjern stenene. Læg de to abrikosstykker på panden og lad dem småkoge ved middel varme i ca. 15 minutter.
 
Tag panden af komfuret og tilsæt SteviaSweet Flydende og nogle dråber rosenvand. Lad frugten køle af i væsken.
 
Abrikoserne serveres med yoghurt naturel og hakkede pistacienødder.

Næringsværdi per portion

89 kcal
374 kJ
3.5 Protein i g
13 Kulhydrater i g
4 Fedt i g