Tomatcarpaccio med marinerede bær og burrata ost
Denne vegetariske forret sørger for en frugtig overraskelse på din tallerken: Smag vores carpaccio med tomater, burrata og: bær.
Næringsværdi Per portion
184
kcal
773
kj
7
Protein
7
Kulhydrater
14
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg bærrene ned i en flad skål eller på en dyb tallerken. Hæld marinaden henover og lad bærrene trække i 10 minutter.
- Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem på et serveringsfad. Smag til med havsalt og peber. Kom bærblandingen ovenpå tomaterne. Fordel til sidst burrata osten i små stykker ovenpå.
- Pynt med friske basilikumblade lige inden servering.
Ingredienser til 4 portioner
4 | modne tomater |
125 g | burrata ost |
150 g | bær (f.eks. hindbær, ribs, blåbær eller brombær) |
Marinade
1 spsk | hvidvinseddike |
3 spsk | olivenolie |
10 dråber | SteviaSweet Flydende |
1 tsk | citronsaft |
1/2 tsk | revet citronskal |
Til servering
frisk basilikum | |
havsalt | |
sort peber |